AMSTERDAM

Amsterdam... een prachtige locatie voor een mooie bruiloft!

Deel deze post

AMSTERDAM Wedding

Op 9 september stond het huwelijk van Aaron en Wopke op het menu… en dat in de fantastische stad Amsterdam! Hoe meer ik in Nederland kom, hoe meer ik verliefd word op zijn steden, natuur en levensstijl.

Een drukke dag voor de boeg. Starten in Zwolle, waar de voorbereidingen werden gefilmd. Vervolgens naar Amsterdam in een poging om daar nog enkele minuten toffe beelden te schieten met het koppel. Helaas zorgden een gebrek aan parkeerplaats en tijd ervoor dat dit tot een minimum werd beperkt. Maar geen nood, ik ben heel het weekend in Amsterdam en heb dan nog wel wat tijd om establishing shots te nemen. Na een mooie ceremonie, zowaar buiten en gelukkig onder een prachtige tent!

Moe maar voldaan; na een Hollands feest ergens op een dak van een mooi gebouw met een nice view, ging ik naar mijn hotel waar mijn lieftallige vrouw op mij wachtte. Tevreden over de beelden en zelfverzekerd dat we hiermee een mooie huwelijksvideo kunnen maken, gingen de ogen al snel dicht.

En uiteraard hadden we aansluitend op het huwelijk een weekendje voorzien om van de drukke, prachtige stad te genieten. Toeristen in ons buurland… het leven van een videograaf is niet altijd werken!

Een boottocht, fietstocht en voldoende apero mochten uiteraard niet ontbreken.

Amsterdam, we’ll be back!

Ontdek meer posts

Uncategorized

AMSTERDAM

Amsterdam… een prachtige locatie voor een mooie bruiloft!

Uncategorized

FRIESLAND

Zaterdag 3 september, wakker worden in het prachtige Friesland. Over Friesland had ik op voorhand al heel wat leuke dingen gehoord, maar eens ter plaatse, word je betoverd door de pracht.

Op zoek naar meer info?

Scroll naar boven