Destination Wedding TUSCANY

Destination Wedding Toscany
Het weekend van 20 tot en met 22 mei, stond in het teken van het prachtig koppel, Whitley en Martin. Zij hadden een droom... trouwen in Toscane, meebepaald het prachtige Lucca.

Deel deze post

Het weekend van 20 tot en met 22 mei, stond in het teken van het prachtig koppel, Whitley en Martin. Zij hadden een droom… trouwen in Toscane, meerbepaald in het prachtige Lucca.

“Thomas, zie je het zitten om ons huwelijk in ItaliĂ« te filmen?”

Hmmmm… Een destination wedding shooten in het prachtige Toscane? Hell Yeah!!! 🙂

Destination Wedding Toscany

Preps filmen in de kamer van Whitley

Samen met second shooter Thomas Van den Bossche, verbleven we in het prachtige hotel Villa San Michele, waar eveneens het huwelijk doorging.

Het mag gezegd zijn… Hollanders kunnen feesten. We kwamen op vrijdag nog maar aan en uit het niets ontstond een poolparty. En ja, iedereen was onmiddellijk in de stemming! ’s Avonds trokken we de stad Lucca in met het koppel en fotograaf Marco Klompenmaker om een testshoot te de doen.

Na een korte speech van het koppel in de wijnkelder, dronken we nog samen iets met de gasten en kropen op tijd in ons bed om fris te zijn voor de huwelijksdag.

Destination Wedding Toscany

Samen met het koppel op de foto!

Vroeg uit de veren, op 21 mei, vertrokken we na een heerlijk ontbijt met Martin naar de barber. Wat een leuke locatie! Ondanks D-day bleef Martin opvallend kalm, al lag dat ook wel aan zijn zachtaardig karakter.

Terug in het hotel, gingen we beelden nemen bij Whitley. Bij haar merkte je toch al een beetje meer spanning op, maar ook dat zal waarschijnlijk wel aan haar uitbundige, enthousiaste persoonlijkheid liggen… De first look voor het hotel was onvergetelijk.

Zulke momenten maken ons trots om huwelijksvideograaf te zijn!

Na een mooie ceremonie met pakkende geloften, vertrokken we voor de huwelijkshoot richting Lucca. Italië en huwelijken… het is heilig! De enthousiaste Italianen feliciteerden Whitley en Martin erop los. Gelukkig hadden we nog voldoende tijd om onze romantische beelden in te blikken.

’s Avonds genoten we van het eten in de tuin van Villa San Michele, waarna we nog een topfeestje mochten inblikken vol enthousiaste Hollanders. Amsterdammers en Rotterdammers die broederlijk het feest in gang trapten!

Na een lange filmdag werden ook wij nog uitgenodigd om een dansje te placeren… En ja, ook daar zegt Webstrive Weddings geen nee tegen!

Destination Wedding Toscany

Even uit de bol gaan…

Zondagochtend 22 mei, alle gasten met kleine oogjes aan de ontbijttafel. Het hoort erbij… Na afscheid te nemen van het koppel, vertrokken we huiswaarts!

Een onvergetelijk weekend!

Wil je net als Martin & Whitley ook een destination wedding op een prachtige locatie?
Bekijk hier onze werkwijze & formules.

Geniet hieronder mee van hun volledige huwelijksvideo:

Ontdek meer posts

Uncategorized

AMSTERDAM

Amsterdam… een prachtige locatie voor een mooie bruiloft!

Uncategorized

FRIESLAND

Zaterdag 3 september, wakker worden in het prachtige Friesland. Over Friesland had ik op voorhand al heel wat leuke dingen gehoord, maar eens ter plaatse, word je betoverd door de pracht.

Op zoek naar meer info?

Scroll naar boven