Ons materiaal

Videomateriaal

Er wordt gefilmd met de splinternieuwe Sony A7 SIII en de Sony A7 IV met aangepaste lenzen. Beide camera’s filmen haarscherp in 4K met 10 bit color!

Om glijdende, zachte bewegingen te hebben wordt gebruik gemaakt van een elektronische gimbal: DJI Ronin RS2

Geluidsopnamen

Er wordt heel veel aandacht besteed aan perfecte audio.

Tijdens de ceremonie wordt de Zoom H4n pro aangesloten in de Master (installatie) van de kerk of zaal. Zo wordt alle audio dat van de microfonen komt in maximale kwaliteit opgenomen. Maar soms zijn er technische defecten in de zaal of kerk, waardoor het geluid van draadloze microfonen soms volledig wegvalt.

Dit gebeurt zelden, maar het kan, zelfs in deze technologische tijden. Daarvoor heeft Webstrive Weddings een alternatief voorzien. De bruidegom en de priester/spreker krijgen een daspeldmicrofoon opgespeld. Ook de bruid draagt voor de ceremonie en first look een microfoontje. Wij voorzien een handig systeem waarbij de micro niet zichtbaar is.

Hiervoor gebruiken we de TASCAM DR-10L en de zoom F2 BT.

Verlichting

Webstrive Weddings beschikt over een breed assortiment aan verlichting. Voor bijvoorbeeld een huwelijk, gebruiken we de splinternieuwe Aputure 60X en voor interviews plaatsen we daar bovenop nog eens een grote softbox die voor perfecte belichting zorgt.

Scroll naar boven